4STEPS RELCAMEBUREAU

Dit reclamebureau heeft als specialisme: internet reclame, zoekmachine reclame (Google AdWords), sociale media, webdesign en drukwerk

ontwerp en huisstijl

home » ontwerp en huisstijl

Brochure & Folders

Een brochure is een boekje, veelal in gedrukte vorm, van geringe omvang. Een brochure bestaat - in tegenstelling tot een folder - uit meerdere vellen gevouwen papier, die in de rug bijeengehouden worden door bv. nietjes. 
 
Naast online promotie blijft gedrukte media met brochures en leaflets nog steeds zeer belangrijk om klanten te informeren én te interesseren voor uw bedrijf en uw producten.
Wij ontwerpen graag uw product brochure, corporate brochure of promotionele brochure.
Wanneer het gaat om Design, de content en de lay-out en ontwerp van brochures moeten deze ten allen tijde representatief zijn voor uw bedrijf en product.
 
Onze Reclamestudio ontwerpt niet alleen een visueel aantrekkelijke brochure voor uw bedrijf maar denkt ook met u mee over de inhoud, copywriting, of het online uitbrengen van uw brochure, zodat u uw brochure ook op uw website kan plaatsen.
 
Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor uw brochure (ontwerp)? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontwerp huistijl

Iedere organisatie of elk bedrijf heeft een kenmerkende huisstijl. De huisstijl is de presentatie naar buiten toe, vaak de eerste kennismaking voor de klanten en dus uiterst belangrijk voor de algemene uitstraling van het bedrijf.

beeld.merk realiseert een huisstijl ontwerp volgens een transparant model. De opdrachtgever wordt, net als bij het logo ontwerp, vanaf het begin betrokken bij het ontwikkelproces.

Het eindresultaat dient vervolgens consistent gebruikt te worden in de presentaties of op briefpapier, visitekaartjes, bedrijfsbrochure, facturen, enveloppen, website, bedrijfsauto enz. Een sterke huisstijl wekt vertrouwen in uw bedrijf, de diensten en producten die u aanbiedt.
Laatste nieuwsBel me terug

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze diensten en nieuwe ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. lees meer

Contact 4Steps

Lipstraat 11
5151BH  Drunen
06-31380801 
lees meer

Bel me terug

Wilt u dat wij u terugbellen? Vul dan het formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op. lees meer

4STEPS | Lipstraat 11 | 5151BH | Drunen | info@4steps.nl
ga naar http://www.facebook.com ga naar http://www.twitter.com ga naar mailto:info@4steps.nl