4STEPS RELCAMEBUREAU

Dit reclamebureau heeft als specialisme: internet reclame, zoekmachine reclame (Google AdWords), sociale media, webdesign en drukwerk

webdesign

home » webdesign

Webshops

De Shop module van 4 steps is een uitbreiding op onze sitebuilder. Met een druk op de knop hebt u een 100% geïntegreerde shop die uniek is voor zijn prijs. Bovendien een groot voordeel is de koppelingen die gerealiseerd kunnen worden met b.v. kassa-systemen. Op dit moment is de koppeling het kassa systeem van WinPOS reeds gerealiseerd.

Basic website

Met de Site & ShopBuilder van site4site kunt u online uw website & shop genereren en beheren. U kunt in een aantal stappen eenvoudig uw site vormgeven en activeren. U kunt uw website zo uitgebreid en uniek maken als u zelf wilt. Buttons, lettertypen, lay-out en kleuren in uw huisstijl genereren in een paar keer klikken. Dus in het kort een volledige dynamische website die voldoet aan uw huisstijl en bovendien goed vindbaar is in Google.

De Sitebuilder & ShopBuilder is een geschikte en zeer goedkope oplossing voor startende ondernemers. Maar ook grotere ondernemers die meerdere sites hebben zoals b.v. project- of productsites hebben veel gemak van deze Site & ShopBuilder. Een webdesigner kan niet op tegen de snelheid, prijs en kwaliteit die wij beiden.

heeft u geen budget? dan is onze sitebuilder van 4 steps de oplossing
heeft u wel budget? dan is sitebuilder 4 steps de beste besparing
 
Admin Control Panel
Met behulp van het "Admin Control Panel" , een besloten beheer omgeving, kunt u bijvoorbeeld statistieken van uw website raadplegen, back-ups maken, e-mail accounts aanmaken en veel meer.

Maatwerk

Webdesign van eenvoudig tot complex
4Steps is op alle markten thuis voor wat betreft webdesign. Of het nu een eenvoudige informatiesite of complexe shop moet zijn, onze prijzen zijn in alle opzichten zeer concurrerend zelfs tegen de lageloonlanden en amateurs. Waarom zou u het zo ver gaan zoeken en/of het risico lopen?

Korte communicatielijnen en direct contact met de designer en/of ontwerper dragen er toe bij dat het resultaat ook uw resultaat is. U kunt al ons werk direct online volgen en ingrijpen wanneer het anders loopt dan gewenst.

De toepassingen zijn eigenlijk onbeperkt. Maatwerk voorafgaande aan grondige analyses en ontwerpen van b.v. databases en functies zijn ons niet onbekend gezien de IT achtergrond van 4steps. Ook toepassingen op dedicated servers voor bedrijfskritische processen behoren tot onze toepassingen. We hebben diverse bedrijfskritische toepassingen draaien zoals bijvoorbeeld voor verzekeringsmaatschappijen.

Onze aanpak voorkomt veel miscommunicatie en correctiewerk achteraf. Hierdoor kunnen we de prijzen scherp houden. Bovendien bent u intensief betrokken bij de realisatie op momenten die u uitkomt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Laatste nieuwsBel me terug

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze diensten en nieuwe ontwikkelingen? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. lees meer

Contact 4Steps

Lipstraat 11
5151BH  Drunen
06-31380801 
lees meer

Bel me terug

Wilt u dat wij u terugbellen? Vul dan het formulier in. Wij nemen dan spoedig contact met u op. lees meer

4STEPS | Lipstraat 11 | 5151BH | Drunen | info@4steps.nl
ga naar http://www.facebook.com ga naar http://www.twitter.com ga naar mailto:info@4steps.nl